Rakenna verkkosivut edullisesti viikossa itse,

ilman aiempaa teknistä osaamista!

Tämän verkkokurssin avulla opit
rakentamaan ja päivittämään verkkosivuja
itse ilman ulkopuolisen apua

 • Saa vinkkejä alan ammattilaiselta joka on rakentanut satoja sivustoja maksaville asiakkaille
 • Varaa paikka nyt kampamnja hintaan ja säästä
 • Materiaalit käytössä loppuelämäsi
 • Takuu 100%, jos et ole tyytyväinen saat rahasi takaisin
 • Kurssiin on osallistunut jo xx
Rakenna verkkosivut edullisesti viikossa itse

Olet haaveillut verkkosivuista tai blogista mutta et ole saanut vielä aikaiseksi niin nyt on aika lopettaa vatvominen ja tehdä sivut itse edullisesti.

Tarvitset verkkosivut mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle. Saatat ajatella, että verkkosivujen tekeminen ja ylläpitäminen vaatii mainostoimiston tai vähintään ohjelmoijan koulutuksen. Ei pidä paikkaansa, pystyt siihen itse ja ilman aiempaa teknistä osaamista. Jos pystyt tekemään ostoksia verkossa, pystyt oppimaan kuinka rakennat verkkosivut itse. Nyt on aika lopettaa vatvominen ja tehdä sivut itse edullisesti.

Tämä on sinulle jos haluat pystyttää verkkosivut nopeasti ja edullisesti sekä aidosti oppia kuinka sivustosi toimii myös julkaisun jälkeen.

Verkkosivujen tekeminen ammattilaisen kanssa voi olla erinomainen valinta mutta väärän kumppanin kanssa kuitenkin saatat kuluttaa tuhansia euroja turhaan. Et oikein tiedä mitä ostit, miten projekti etenee ja saati mitä nyt kuuluu palveluun ja mitä ei. Kuukausien jälkeen et tiedä miten sivua päivitetään ja ainoa miten sinua muistetaan on muhkea lasku.

Kaiken lisäksi voit päätyä vankilasopimukseen eli toimittajan loukkuun, jossa et saa käyttää muita toteuttajia. Käytännössä se voi tarkoittaa, että et saa nettisivujasi päivitettyä ilman ulkopuolisen apua ja merkittäviä lisäkuluja.

Välttääksesi edellä mainitun painajaisen tässä kurssissa keskitytää sivuston rakentamiseen ja emme tuhlaa kallista aikaasi loputtomiin somekanaviin tai mihinkään ylimääräiseen mikä ei liity verkkosivujen rakentamiseen ja ylläpitämiseen. Kun olet saanut verkkosivusi pystyyn niin voit huoletta edetä muihin kanaviin. Kaikkien verkkosivujen perustamiseen liittyy aina tietyt samat vaiheet olit sitten perustamassa yhden sivun käyntikorttisivua tai satojen tuotteiden verkkokauppaa opit tässä valmennuksessa nuo perus asiat.

Miksi on hyvä osata ylläpitää sivuja itse.

Kun rakennat verkkosivusi itse osaat myös ylläpitää niitä sekä tehdä tarpeelliset muutokse aina kun sille on tarvetta. Tärkein kysymys ei ole kuinka julkaisen sivut vaan  “Kuinka aion ylläpitää sivujani ja miten saan niistä sen täyden potentiaalin”. Se kuinka vastaat tähän kysymykseen vaikuttaa merkittävästi verkkosivujesi tulevaisuutesi. Harva verkkosivusto on oikeasti valmis kun ne on julkaistu ja suurin osa vaatii jonkinlaista muutosta miltei heti julkaisun jälkeen. Ainakin itsestäni tuntuisi hassulta investoida tuhansia euroja verkkosivuihin jotka menevät uusiksi heti julkaisun jälkeen ja en osaisi itse tehdä niitä muutoksia ilman ammattillaisen apuaja uutta rahallista investointia. 
Kun osaat ylläpidon itse ja olet nähnyt mitä se vaatii, pystyt ulkoistamaan nettisivujesi yllläpitotyön tarvittaessa muille. Pahimmassa tapauksessa joku web ammattilainen rakentaa sinulle sivut ja olet täysin riippuvainen hänestä, myyntisi ja markkinointisi elää hänen aikataulujen mukaan ja pahimmillaan jäät jumiin vaikeaselkoiseen vankilasopimukseen. Mitä jos sivujen tekijä päättääkin lähteä sapattivapaalle tai vaihtaa alaa?

 

Verkkosivujen rakentaminen tulee mieltää viestijuoksuna, ei hääpäivänä!

Usein verkkosivusta tulee ikuisuusprojekti, kun on investoitu paljon rahaa niin halutaan täydelliset ja sitten hiotaan ja taas hiotaan kuin hääpäivää. Muista että aikataulussa julkaistu ei niin hiottu sivusto voittaa aina täydellisen sivuston jota ei koskaan saada julki. Julkaistun sivun kanssa opit koko ajan uutta mikä toimii ja mikä ei. Suhtaudu siis verkkosivuihin kuten viestijuoksuun jossa on eri vaiheita ja opit julkaisemaan uusia versioita itse aina kun sille on tarvetta.

Kenelle

Tämä valmennus on sinulle jos olet miettinyt verkkosivujen perustamista, bloggaamisen aloittamista tai sinulla on jo WordPress sivut ja et ole varma kuinka ylläpitää nykyisiä sivujasi. Ei väliä oletko jo yrittäjä vai mietitkö vasta ideaasi.
 • Pienyrittäjille
 • Freelancereille
 • Bloggareille
 • Yhdistysten puuhahengille
 • Intohimoisille harrastajille, jotka haluavat oman verkkosivun. kaikille, jotka haluavat oman digitaalisen tontin.

Tämä ei ole kaikkia varten!

Tämä verkkovalmennus vaatii ennen kaikkea sinun aikaasi ja rohkeuttasi julkaista ideasi maailmalle. Keskitymme rakentamaan uuden verkkosivuston ja/tai oppimaan kuinka ylläpidät sivustoasi itse.

 

Jos netistä haluaa saada tuloksia niin sinne pitää myös pistää aikaa ja energiaa. Mikäli et halua tai pysty käyttämään omaa aikaasi, tämä ei ole sinulle. Websivun pystyttäminen ei siis tuo sinulle asiakkaita jotenkin maagisesti itsestään mutta se on pakollinen vaihe kun kehität ideaasi.

Mille alustalle sivustosi pystytetään?

Alusta määrittää paljon mitä kaikkea voit tehdä helposti itse, kuinka helposti voit tehdä muutoksia. Paras järjestelmä on WordPress.
WordPress on maailman käytetyin sisällönhallintajärjestelmä. Se on täysin ilmainen ja perustuu avoimeen lähdekoodiin. Jo neljännes maailman verkkosivustoista on tehty sen avulla.
  WordPressin paras puoli on sen laajennettavuus ja muokattavuus. Voit siis helposti pystyttää yhdensivun myyntisivun tai blogin ja myöhemmin laajentaa sivustoasi vaikka verkkokaupaksi ilman että sinun tarvitsee vaihtaa järjestelmää.
   WordPresillä voi siis rakentaa esimerkiksi:
   • Nettisivuja yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille
   • Blogeja
   • Palvelusivustoja, esimerkiksi ajanvarauksia tai tapahtumakalentereita varten
   • Verkkokauppoja, joissa on laajat tuoteluettelot sekä integroinnit useisiin eri toimitus- ja maksutapoihin
   • Laajoja verkkopalveluita
   • Oman verkkovalmennusalustan

    Valmennuksessa

    100+ Interactive Courses

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec ornare in neque rutrum imperdiet. Quisque ante ante, lobortis at dapibus et, congue a orci.

    Video Tutorials

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec ornare in neque rutrum imperdiet. Quisque ante ante, lobortis at dapibus et, congue a orci.

    Coding Challenges

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec ornare in neque rutrum imperdiet. Quisque ante ante, lobortis at dapibus et, congue a orci.

    New Monthly Content

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec ornare in neque rutrum imperdiet. Quisque ante ante, lobortis at dapibus et, congue a orci.

    Mobile App

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec ornare in neque rutrum imperdiet. Quisque ante ante, lobortis at dapibus et, congue a orci.

    Coding Community

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec ornare in neque rutrum imperdiet. Quisque ante ante, lobortis at dapibus et, congue a orci.

    Valmennuksen
    sisältö

    Alustus

    Verkkosivujen 4 tärkeintä elementtiä / Kuinka suunnittelet omat nettisivusi

    Lisäosat.

    Tämä osioi käsittelee WordPressin lisäosia. Opit asentamaan, päivittämään ja poistamaan lisäosia – silloin kun kaikki onnistuu hyvin mutta myös ongelmatilanteissa.

    Teeman valinta ja asennus

    Elementor, Divi työkalujen esittely. (Affi llinkit)

    Sivuston julkaisu

    Duis egestas aliquet aliquet. Maecenas erat eros, fringilla et leo eget, viverra pretium nulla.

    Mitä tarvitset että voit aloittaa

    Tässä osiossa käyn läpi myös WordPressin perussisältötyypit eli artikkelit ja sivut – jotta opit käyttämään niitä oikein

    Kuinka suunnitella verkkosivujen ulkoasu

    Wireframe, sivusto rakenne, ontti combot, mistä löydät hienoja kuvia.

    Sivuston visuaalinen rakentaminen.

    Elementor, Divi työkalujen Käyttäminen ja aiemmin tehdyn rautalankamallin toteuttaminen. 1.0. Sivustorakenne. Kuvat.

    Ylläpito

    WordPressin päivitykset, tietoturvauhat. Backupin palautukset.
    Lisäosavirheet. Kommenttien Moderointi

    Mikä valmennuksen arvo on?

    Minkä arvoisena pidät verkkosivuja joista et maksanut muille ja joita osaat itse päivittää. Noin 3000 € jos ostat muualta ja 1000 € lisää per vuosi.

    Avaan tätä hieman:

    Avaimet käteen -verkkosivut parilla tonnilla?
    Toimijat ovat tällaisia lähinnä omilla julkaisujärjestelmillä sivustoja toteuttavia firmoja, joiden kautta saa omanlaisen ja asiallisen perussivuston tonnilla tai parilla.

    Osa näistä toimijoista suunnittelee ja toteuttaa sivustoja todella hämmentävän matalilla aloituskustannuksilla, joten sopimuksien kanssa kannattaa olla tarkkana. Lähes poikkeuksetta näiden yrityksien liiketoimintamalli perustuu kuukausimaksuihin, ja sopimukset saattavat myös olla määräaikaisia ja useiden vuosien pituisia.

    Toimintamallia voisi verrata kännyköiden kytkykauppaan. Edullisesti kaunis sivusto pystyyn, ja maksu sitten pienissä erissä seuraavan viiden vuoden aikana. Kesken sopimuskauden toimijaa ei myöskään ole mahdollista vaihtaa, joten kannattaa todella varmistua sopimusvaiheessa, että valitun toimijan kanssa pärjää sen seuraavat viisi vuotta.

    Päivitykset
    Kuvitellaan että sinun tulee tehdä muutoksia sivuillasi. Lisäosat ja teemat kannattaa päivittää vähintään kerran kuukaudessa. Lisäksi jos haluat julkaista uuden blogi artikkelin tai päivittää sisältöjäsi kerran kuukaudessa. Eli noin 2 päivitystä per kuukausi eli noin 24 päivitystä vähintään vuodessa. Mitä jos et osaisi tehdä tätä itse?
    No voit palkata verkkosivu kehittäjän tekemään tätä puolestasi he tosin laskuttavat noin 70 eur / tunti. + alv.

    Tämä tekee pelkästään 1200 – 3600 eur + alv vuodessa ja kyse on pelkistä päivityksistä
    Mieti jos voisit tehdä itse edellä mainitut asiat ? Pelkät aloitus kustannukset saattavat olla pari tonnia ja verkkosivujen ylläpito yli tonnin lisää vuodessa.

    Mutta eikös kotisivukone tai joku muu ole halvempi?

    Kyllä! Kotisivukone on kyllä halvempi vaihtoehto aloittaa. Kotisivukone tai joku ilmainen palvelu voi olla myös hyvä tapa aloittaa. Kotisivukone kone on kuitenkin todella rajattu verrattuna esim WordPressiin. Lisäksi esimerkiksi kotisivukoneen palvelu on kuukausi maksupohjainen ja jokainen toiminto maksaa extraa niin kuukausi kustannukset nouset yllättävän nopeasti korkeaksi ja pitkällä aikavälillä palvelu ei olekaan niin edullinen.

    Saanko nyt valmiin verkkokaupan?

    Et.

    Tässä valmennuksessa opetan sinut rakentamaan perus verkkosivut WordPressille. Verkkokaupan pystyttäminen ei kuulu tämän valmennuksen sisältöön. Kuitenkin sinun on mahdollista myöhemmin lisätä verkkokauppan tälle rakentamallesi sivustolle.

     

    Minun sukulaiseni / kaverini osaa myös koodata, miksi maksaisin sinulle?

    Ehkä sukulaispoikasi voi myös auttaa sinua tässä projektissa, Hienoa. Kuitenkaan internet sivu itsessään ei muuta mitään jos ei tiedetä mitä sivustolla tehdään tai kuinka sitä pidetään yllä. Jos veljenpoikasi osaa koodata ja hän haluaa auttaa sinua sinun kannattaa ehdottomasti käyttää häntä. Nyt ei kuitenkaan ole kyse pelkästä sivuston pystyttämisestä vaan siitä miten sinä osaat päivittää sivujasi itse. Tuloksia syntyy tehokkaimmin kun sivuston omista itse osaa ylläpitää ja markkinoida omaa sivustoansa. Minä autan sinut paremmaksi markkinoijaksi.

    Mitä piilokuja tässä, on, missä on koira haudattuna!

    Valmennuksen hinta on kiinteä ja saat pääsyn sisältöön loppuelämäsi ajaksi. Palvelulla ei ole piilokuja. Minulla on 100% takuu, jos et ole tyytyväinen niin et maksa mitään. Kuitenkin jos hakluat pystyttää verkkosivut tarvitset Domainin ja webhotellin. 

    Mitä kuluja Verkkosivujen rakentamiseen liittyy?

    Tehdessäsi perus verkkosivut ainoa kulusi ovat Domain, noin 20 eur vuosi ja Webhotelli noin 120 – 200 eur vuosi.

    Eikö sosiaalisen median palvelut ole nykyaikaa miksi tekisin omat sivut

    Mikä yhdistää kaikkia vakavasti itseään ottavia yrittäjiä, asiantuntijoita, bloggaajia ja jopa menestyneitä youtube ja podcast tähtiä: omat verkkosivut.
    Verkkosivut ovat niitä harvoja kanavia mitä ovat täysin sinun hallinnassa. Niin tehokkaita kuin eri sosiaalisen median kanavat ovatkin ne eivät koskaan ole täysin sinun hallussa: Palvelu voi muuttaa sääntöjä ja toimintatapaansa, sulkea tilisi mielivaltaisesti tai lakata täysin olemasta. Myös muut palvelun käyttäjät voivat ilmoittaa, että tilisi rikkoo palvelunsääntöjä (Vaikka ei rikkoisikaan) ja käyttäjätilisi laitetaan mustalle listalle. Tämän takia on tärkeää rakentaa ensin sellainen kanava joka pysyy täysin sinun hallussa. Se arvokas sisältö mitä suunnittelet jakavasi kannattaa keskittää yhteen paikkaan ja se paikka on verkkosivut.

    En minä halua jakaa osaamistani joku voi pölliä sen mitä osaan ja asiakkaat eivät osta minulta!

    Paras tapa suojata ideasi on kertoa siitä mahdollismman nopeasti ja brändätä itsensä kyseisen aiheen asiantuntijaksi. Paras ja helpoin keino internet presessin luominen ja osaamisesi jakaminen. Vaikka kilpailijasi kopioisivat tekstisi ja kuvasi sanasta sanaan ja kuvasta kuvaan eivät he koskaan voi pölliä ymmärrystäsi asiasta tai luottamusta mitä olet synnyttänyt.

    Viimeisin webbi projektini meni persilleen ja minua kusetettiin mistä tiedän että et ole huijari.

    Ymmärrän huolesi. markkinoilla liikkuu paljon erillaisia toimijoita. Minulla on 100% takuu, jos et ole tyytyväinen niin et maksa mitään. Toiseksi hinnoitteluni on täysin läpinäkyvä, kerron ja opastan sinulle kaikki vaiheet, kyse on kiinteästä hinnasta joten verkkokurssiini ei liity mitään piilokuluja. Lisäksi Minun asiakkaani ovat tähän mennessä todella tyytyväisiä, heidän kommentteja voit lukea täältä tai soittaa heille ja kysyä.

    Osaanko tämän kurssin jälkeen tehdä verkkosivuja muille?

    Kyllä miksipä ei
    Terveisin Timo!

    Verkkokurssin hinta

    Tähän refe

    Asiakkaitani

    Nämä yritykset
    luottavat minuun

    Share This