Digitaaliset Työkaluja asiantuntijoille

Parhaat työkalut
asiantuntijoille

Olen koonnut sinulle listan parhaista työkaluista joita myös
itse käytän.Osa näistä ohjelmista ja palveluista on ilmaisia
ja osaan joudut sijoittamaan rahaa.

Huomaathan että osa linkeistä on kumppanuus-linkkejä, eli tienaan pienen komission jos ostat jotain tai
rekisteröidyt linkin kautta. Kuitenkin kaikki palvelut ovat normaalihintaisia, eli et maksa yhtään ylimääräistä.

Verkkosivut ja ylläpito

1. Hosting

Käytän Hostingpalvelu.fi palveluntarjoajaa. Sieltä saat webhotellin ja domainin.  Tutustu Hostingpalveluun täältä. Jos sinua kiinnostaa tietää miksi valitsin juuri hostingpalvelun niin lue tämä kirjoittamani artikkeli

Jos sinulla ei ole vielä omaa domainia (esim. laurihuusko. ) niin varaa sellainen. Suosittelen varaamaan yhden omalla nimelläsi ja yhden yrityksesi. Täältä löydät ohjeet: domainin varaamiseksi.

Hostingpalveluiden palveluista sinulle aloittaessa riittää Peruspaketti kuitenkin jos rakennat sivut WordPressille ja tahdot enemmän tehoja niin suosittelen että otat WP1 paketin. 

2. Premium WordPress hosting

Kun haluat helpottaa arkeasi  ja antaa Hostingin huolehtia WordPressin ylläpidosta niin silloin valintasi on WP-Cloud by Zoner.  Tämä WordPressille optimoitu palvelu on erinomainen suuremmille blogeille tai verkkokaupoille. Tai jos ylipäätään haluat Extra tason palvelua ja WordPressiin erikoitunutta asiakaspalvelua valintasi on Zoner.  

3. Elementor sivustonrakentaja.

Kun haluat rakentaa upen WordPress verkkosivuston ilman koodiosaamista. Itse käytän nykyisin Elementoria miltei aina uusissa projekteissa.  

3. Julkaisujärjestelmä

Ainoa vaihtoehto, mitä suosittelen, on WordPress. Se on hyvä, olit sitten rakentamassa sivuja itse tai tilaamassa niitä. Wordpressiin täältä.
WordPress on maailman käytetyin julkaisujärjestelmä, minkä takia siihen on saatavilla helposti tukea. Jos joskus päätät vaihtaa mainostoimistoa, koodaria tai designeria niin tekijä löytyy varmasti. Lisäksi seuraavan tahon on mahdollista rakentaa vanhan päälle.

4. Teema

Jokaisella WordPress sivulla on teema. Yksinkertaisesti teema määrittää miltä sivustosi alkaa näyttämään. Teemoja löytyy ilmaisena ja maksullisina. Yleensä perus teema tekee yhden asian hyvin ja muut ei niin hyvin. Nykyisin kuitenkin tilanne on paljon parempi, löydät aivan loistavia teemoja myös ilmaiseksi.
Olen kirjoittanut artikkelin kuinka voit valita itsellesi teeman, voit lukea sen täältä.

Maksullisista teemoista suosittelen Divi teemaa. Käytän sitä aina kun mahdollista. Divin etuja on sen sivurakentaja jolla voit rakentaa mitä vain. Tämän lisäksi Diviä kehitetään säännöllisesti ja sillä on todella laaja käyttäjäkunta ja yhteisö.  

Tutustu Diviin täältä

Laskutus & Kirjanpito

eTasku

Kirjanpidon kannalta tärkeä ja helpottava ohjelma on eTasku.

 

Tutustu E-taskun palveluun täältä.
Se on puhelimeen ladattava sovellus, jonka avulla on todella vaivatonta ottaa talteen kuitit. käytännössä avaat sovelluksen ja nappaat kuvan vaikka sitten. Sovellus tallentaa sen verkkoon. Kuun lopussa kirjanpitäjäsi voikäydä lataamassa sieltä raportin kaikista sen kuukauden kuiteista kuvineen.

Verkkolaskut.fi

Ohjelma on täysin verkkopohjainen. Voit luoda laskuja paperi-, pdf- ja verkkolas-kumuodoissa. Paperilaskut voit lähetyttää automaattisesti ohjelman kautta, jos niin haluat eli sinun ei tarvitse itse hoitaa postittamista.
Voit myös antaa verkkolaskuihin tunnuksen kirjanpitäjällesi ja hän voi hakea laskutsieltä.
Tutustu Verkkolaskut.fi palveluun täältä

Holvi

Holvi on oma erillinen yritystili joka mahdollistaa maksuominaisuuksien lisäksi kaikki mitä tarvitset, kirjanpidosta laskutukseen. Voit luoda laskuja, vastaanottaa maksuja, rakentaa jopa verkkokaupan. Lisäksi Holvi mahdollistaa kuittien skannauksen kuten Etasku.

Tutustu Holvin palveluun täältä

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share This